• Ford Focus ST-Line

  Ford Focus ST-Line: Sportief van buiten, bijzonder van binnen.

  De Ford Focus ST-Line is de auto als je wilt opvallen met een sportieve auto. De zuinige en toch sportieve motor draagt bij aan de unieke mix van praktische bruikbaarheid en een in het oog springend fraai uiterlijk. Geniet nu van onze kortingen op de Ford Focus ST-Line, zoals de Upgrade Bonus van € 2.000,- of Private Lease  vanaf € 370,- per maand.  Iets voor jou? Maak anders even een afspraak om proef te rijden in deze sportieve Focus of kom bij ons langs.

 • Ford Focus ST-Line

  Hulp om binnen de lijnen te blijven

  Wil je wat extra hulp om altijd binnen de lijnen te blijven? Je krijgt het van het Lane Keeping System. Dit merkt via een camera of je de rijstrook dreigt te verlaten. Dan krijg je eerst signalen van Lane Keeping Alert: je stuur gaat trillen en je ziet een lampje branden. Als je langzaam of niet reageert, kan Lane Keeping System je weer naar de juiste rijstrook leiden. Kom langs bij ons om dit uit te proberen.

 • Ford Focus ST-Line

  Rijervaring

  Dankzij slimme technologie en een intelligent ontwerp maakt de Focus ST-Line elke minuut die je in de auto doorbrengt zo comfortabel, veilig en aangenaam mogelijk. Innovatieve technologieën zorgen er ook voor dat je onderweg net zo met de weg als met jouw muziek, berichten en telefoongesprekken verbonden blijft. Geniet nu van onze kortingen op de Ford Focus ST-Line, zoals de Upgrade Bonus van € 2.000,- of Private Lease  vanaf € 370,- per maand.

 • Ford Focus ST-Line

  Ziet voertuigen die jij misschien mist

  Ook als je zicht even is belemmerd, wil je veilig manoeuvreren, bijvoorbeeld als je achteruit een parkeerplaats verlaat. Cross Traffic Alert zal je, als onderdeel van het systeem dat een dode hoek voor je signaleert, waarschuwen voor naderende voertuigen met een signaal en laat een lampje op de buitenspiegel oplichten. Kom langs bij ons om dit uit te proberen en boek anders alvast even een proefrit voor de Ford Focus ST-Line

 • Ford Focus ST-Line

  Makkelijkerer parkeren dan ooit

  Wil je ook op de lastigste plekken eenvoudig inparkeren? Schakel dan de actieve parkeerhulp in. Met één druk op de knop helpen sensoren eerst een geschikte parkeerruimte vinden. En stuurt de auto vervolgens zichzelf tot hij geparkeerd staat: je hoeft alleen maar gas, versnellingen en remmen te bedienen met behulp van geluidssignalen en instructies op het scherm. Iets voor jou? Maak anders even een afspraak om proef te rijden in deze sportieve Focus of kom bij ons langs.

 • Ford Focus ST-Line

  Ultiem bedieningsgemak

  In een nieuwe auto wil je je meteen thuis voelen. Daarom spreekt in de nieuwe Fiesta ST-Line alles voor zich. Een sleutel is niet nodig. Ga gewoon zitten in de comfortabele sportstoel en je ontdekkingsreis kan beginnen. Het overzichtelijke touchscreen op het dashboard bedien je helemaal op gevoel. Het sportieve leren stuur biedt maximale controle, zelfs over het infotainmentsysteem en je telefoon. Of gebruik je hiervoor liever je stem? Dat kan ook. Ideaal voor als je onderweg bent.

 • Ford Focus ST-Line

  Houd een veilige afstand

  Wil je zeker zijn dat je een veilige afstand tot je voorligger houdt? De afstandsindicator op het instrumentenpaneel geeft voortdurend de afstand weer en toont gekleurde pictogrammen volgens gekozen afstandsinstellingen. Het geeft een waarschuwing als je te dicht bij je voorligger komt. Geniet nu van onze kortingen op de Ford Focus ST-Line, zoals de Upgrade Bonus van € 2.000,- of Private Lease  vanaf € 370,- per maand. Maak anders even een afspraak om proef te rijden in deze sportieve Focus of kom bij ons langs.

 • Ford Focus ST-Line

  Spiegels die zien wat jij niet ziet!

  Een Blind Spot Information System (BLIS) helpt je om veiliger van rijstrook te veranderen. Dat komt omdat RADAR-sensoren de dode hoeken aan beide zijden van jouw auto scannen. En zodra ze een voertuig detecteren dat je niet kunt zien, wordt een duidelijk zichtbaar oranje lampje ingeschakeld in de buitenspiegel aan de betreffende kant van de auto. BLIS heeft ook een geheel nieuwe technologie, Cross Traffic Alert.

Boek een proefritContactOntdek andere ST-Line modellen