Ford Luijbregts
Algemeen: 040-2072000
Receptie: 040-2072001
Verkoop: 040-2072004
Onderdelen: 040-2072002
Dichtbij

FINANCIEREN EN VERZEKEREN

Keuze is goed. De Ford rijden die u wenst, zonder compromis. Ontdek de aantrekkelijke lease- en financieringsopties die Ford u kan bieden. Bekijk ook onze Ford Autoverzekering, speciaal ontwikkeld voor Ford rijders.


Financieren

Korte looptijd of liever langer? Aanbetalen of juist niet? Met de financieringsvormen van Ford kunt u de maandbedragen makkelijk op uw budget afstemmen. U bepaalt zelf wat het beste bij u past. 

Meer informatie

 

Private leasen

Een ander woord voor zorgeloos rijden. Alles in uw maandtermijnen inbegrepen, behalve de brandstof. Aan het eind van de looptijd levert u de auto weer in.

Meer informatie

 

Zakelijk leasen

Ondernemer? Beheerder van een wagenpark? Ontdek de aantrekkelijke lease- en financieringsopties speciaal voor zakelijke Ford-rijders. 

Meer informatie

 

Verzekeren

Uw Ford, nieuw of gebruikt, uitstekend verzekerd met de Ford autoverzekering. De optimale bescherming voor uw kostbare bezit tegen een aantrekkelijke premie.

Meer informatie


ZAKELIJKE AANBIEDINGEN

Speciaal voor de leaserijder heeft Ford scherpe aanbiedingen. Zo zijn de Ford Fiesta, Focus en Kuga voorzien van alle luxe die een leaserijder zich kan wensen. 

Meer informatie

Heeft u een vraag of opmerking? Wij helpen u graag verder. 

Tel: 040-2072000