Ford Luijbregts
Algemeen: 040-2072000
Receptie: 040-2072001
Verkoop: 040-2072004
Onderdelen: 040-2072002
Dichtbij

FORD ACCESSOIRES

Wij bieden een uitgebreide reeks accessoires voor styling, comfort en transport, waarmee u uw Ford kunt personaliseren. Ford Accessoires voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en prestaties. Kijk voor meer informatie op www.ford-accessoires.nl

Bescherming en Veiligheid

Vloermatten en bagagematten

Vloermatten dienen een cosmetisch-, maar zeker ook een veiligheidsbelang. Enerzijds beschermen ze de vloerbekleding tegen vuil en/of beschadiging, anderzijds dienen de matten van goede kwaliteit te zijn om te voorkomen dat de mat de pedaalbediening gaat hinderen. Gebruik daarnaast de Ford bagagematten, welke zijn gemaakt voor stevig gebruik en houden met hun opstaande randen de bagageruimte schoon en droog.

Bumperbescherming

Beschermt de achterbumper van uw auto tijdens het in- en uitladen. Voor de meeste modellen zijn er twee varianten beschikbaar. Een robuste RVS plaat of een onzichtbare, transparante versie.


Kinderzitjes

Vervoer uw meest waardevolle bezit met de kinderzitjes van de toonaangevende leverancier Britax-Römer. Ons assortiment heeft zich bewezen in verschillende crash tests en alle stoelen hebben bekleding die u kunt verwijderen en wassen.

Velgen en Banden

Lichtmetalen wielen en wielslotbouten

De orginele Lichtmetalen wielen geven uw Ford een unieke en persoonlijke look. De velgen zijn ontworpen om het ontwerp van uw auto onder elke hoek te verbeteren. Beveilig uw lichtmetalen velgen en bescherm ze tegen diefstal met slotbouten. De slotbouten kunnen alleen verwijderd worden door middel van speciaal gereedschap, die samen met de set worden geleverd. Deze wielslotbouten zijn al beschikbaar vanaf €65,-.

Waarom winterbanden?

Zodra de temperatuur onder de 7˚C komt presteren winterbanden beter dan zomerbanden. Daarom worden de meeste winterbanden rond oktober/november gewisseld. Uw zomerbanden kunnen bij ons gedurende de winter in opslag in ons Bandenhotel. Het Bandenhotel is een full service dienst; inclusief opslag, transport en verzekering. Veilig, comfortabel en zorgeloos. Wij kunnen u dit verzorgen voor slechts € 75 (de wissel en een half jaar opslag). Rond maart/april, als de winterperiode afgelopen is, staan we klaar om uw zomerbanden te monteren. Uw winterbanden kunnen dan bij ons in opslag. Langer doorrijden op uw winterbanden bij hogere temperaturen zorgt voor snellere slijtage en wordt daarom afgeraden.

Transport

Trekhaken

Caravan of aanhanger trekken? Of u gaat een weekendje weg en de fiest gaat mee? Met een trekhaak vergroot u de transportmogelijkheden van uw Ford!


Dakdragers, dakkoffers en dak fietsendrager

De basis voor veilig daktransport zijn de orginele dakdragers van Ford. Monteer hier de Ford dakboxen of fietsendrager op. Ons aanbod dakboxen van hoge kwaliteit is ontworpen voor het veilig opbergen en vervoeren van een ruime variëteit aan ladingen. Daarnaast neemt u met de universele, eenvoudig te montereren fietsen dakdrager uw fiets overal mee naar toe. 

Parkeersensoren

De parkeersensoren van Ford helpen u bij het in- en uitparkeren. De ingebouwde sensoren in de bumpers houden in de gaten hoeveel afstand u heeft tot obstakels voor en achter uw auto. Ze kunnen gemakkelijk achteraf ingebouwd worden.

Ontdek de Ford Lifestyle Collectie!

Laat uw passie voor Ford zien! De Ford Lifestyle collectie bestaat uit aantrekkelijke modeartikelen, sport- en vrijetijdskleding en modelauto's. Een echte Ford fan kan deze artikelen natuurlijk niet weerstaan! Denk aan een relaxte Ford Mustang zitzak, een Ford RS mok die reageert op temperatuurverschillen en met het Ford ST horloge gaat u zeker met de tijd mee! U kunt de Ford Lifestyle collectie artikelen gemakkelijk bestellen via de webshop. 

Ford Lifestyle Collectie webshop