Ford Luijbregts
Algemeen: 040-2072000
Receptie: 040-2072001
Verkoop: 040-2072004
Onderdelen: 040-2072002
Dichtbij

FORD MOTORCRAFT

Ford Motorcraft is Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal ontwikkeld voor uw Ford van vijf jaar of ouder; ook als u uw Ford niet bij een erkende dealer gekocht heeft. Wij weten hoe we uw Ford in topconditie kunnen houden, nog vele jaren nadat de fabrieksgarantie verlopen is. Wij zijn trots op de kwaliteit van Ford en helpen u graag uw auto te onderhouden en repareren wanneer dat nodig is. Met Ford Motorcraft kunt u blijven vertrouwen op de kennis en kunde van vakbekwame monteurs en weet u zeker dat alleen authentieke Ford-onderdelen gebruikt worden voor onderhoudsbeurten en reparaties. Zo kunt u nog jarenlang zorgeloos rijden in een betrouwbare Ford. U en uw auto verdienen de service van Ford Motorcraft.


Ford Motorcraft Service

Regelmatig onderhoud is van groot belang om uw Ford in topconditie te houden. Hiermee bespaart u duurdere reparatiekosten en kunt u veilig op weg. Bij Ford kunt u kiezen tussen Ford Motorcraft Service en Ford Onderhoud. Ford Motorcraft Service is een servicebeurt voor uw Ford van vijf jaar of ouder voor slechts € 155,-. Ford Onderhoud is er voor alle Fords.

 

 

Ford Motorcraft APK

De APK is een wettelijk verplichte keuring voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud). Uw Ford moet altijd vóór de APK vervaldatum worden gekeurd. Een Ford Motorcraft APK kost altijd € 19,95 all-in en wordt in ongeveer één uur uitgevoerd.

 

 

Ford Motorcraft Banden

Banden zijn het enige contact tussen uw Ford en de weg. Ze zorgen voor grip onder alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot deel het weggedrag. Goede banden bevorderen uw veiligheid op de weg en zorgen voor een verminderd brandstofverbruik. Keuze uit een breed scala aan winter- en zomerbanden tegen scherpe prijzen. Monteren en uitbalanceren inbegrepen. Neem contact met ons op over de prijzen.

 

 

Ford Motorcraft Reparaties

Om uw Ford in topconditie te houden, zijn vervangingen en reparaties soms noodzakelijk. Ford Motorcraft biedt u een breed assortiment aan vervangingen en reparaties voor lage all-in prijzen. Hierdoor komt u achteraf nooit voor vervelende verassingen te staan. Zo betaalt u nooit teveel en bent u verzekerd van de kwaliteit van originele Ford-onderdelen. 

Ford Motorcraft Welcome Check

Heeft u een Ford occasion gekocht, maar niet bij een officiële Ford dealer? Kom dan langs voor een Ford Motorcraft Welcome Check. Tijdens de Ford Motorcraft Welcome Check controleren wij uw auto op maar liefst 18 punten (o.a. motor, verlichting, remmen, onderstel, ruitenwissers, banden, interieur, elektrische installatie, infotainment, carrosserie(schade)) én maken wij samen met u een proefrit om uw auto nog beter te leren kennen.

Voor slecht € 49,- brengen we de complete technische staat van uw auto in kaart en krijgt u een toekomstig onderhoudsadvies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van vele veilige kilometers. Na het uitvoeren van de Ford Motorcraft Welcome Check ontvangt u ook nog eens € 39,- korting op uw volgende Ford onderhoudsbeurt. ANWB-leden profiteren van maar liefst € 10,- korting op de Ford Motorcraft Welcome Check.