Ford Luijbregts
Algemeen: 040-2072000
Receptie: 040-2072001
Verkoop: 040-2072004
Onderdelen: 040-2072002
Dichtbij

FORD PROTECT

Ford garandeert u zorgeloos autorijden tot twee jaar na de eerste kentekenregistratie van uw auto. Met Ford Protect kiest u voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot drie, vier of vijf jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten! Daar komt bij dat, wanneer u besluit uw Ford te verkopen, Ford Protect overdraagbaar is. Dat kan resulteren in een gunstigere restwaarde en een voordeel voor de volgende eigenaar. De Ford Protect Verlengde Garantieverzekering wordt aangeboden door Allianz Global Assistance en kan worden aangevraagd bij de Ford dealer waar het voertuig is aangeschaft.

Bescherming op maat

U bepaalt zelf de duur van uw verlengde garantieverzekering: van drie (2+1) tot vijf jaar (2+3) en van 60.000 tot maximaal 200.000 kilometer. Klik hier voor een overzicht van de Ford Protect varianten en adviesprijzen. Als u niet direct bij aankoop van de auto over de verlengde garantieverzekering heeft beslist, dan kunt u Ford Protect later alsnog aanschaffen, maar niet later dan 12 maanden na de eerste kentekenregistratie van uw Ford.

Uitgebreide dekking

Bijna alle reparaties, gedurende de duur van uw verlengde garantieverzekering, vallen onder de dekking van Ford Protect. Kosten van het normale onderhoud of voor vervanging van slijtageonderdelen (zoals bijvoorbeeld ruitenwissers, remblokken en banden), vallen niet onder de verlengde garantieverzekering. Klik hier voor de Ford Protect Garantieverzekering Algemene Voorwaarden.

Garanties

Als u een nieuwe auto koopt, krijgt u meer dan enkel een Ford. U krijgt een autopartner die u kunt vertrouwen als het gaat om uitgebreide ondersteuning, services en after sales vanaf de dag dat u de auto in ontvangst neemt.

Basisgarantie

Onze Ford fabrieksgarantie garandeert u zorgeloos autorijden tot 2 jaar. Alle reparaties worden uitgevoerd volgens de hoogste normen. En daar komt bij dat, wanneer u besluit uw Ford te verkopen, de garantie overdraagbaar is. Een extra voordeel voor de nieuwe eigenaar.

Ford Protect Verlengde Garantieverzekering 

Met Ford Protect kiest u voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot 3, 4 of 5 jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten! Daar komt bij dat, wanneer u besluit uw Ford te verkopen, Ford Protect overdraagbaar is. Dat kan resulteren in een gunstigere restwaarde en een voordeel voor de volgende eigenaar. De Ford Protect Verlengde Garantieverzekering wordt aangeboden door Allianz Global Assistance en kan worden aangevraagd bij de Ford dealer waar het voertuig is aangeschaft.

Onderdelengarantie

Ford dealers gebruiken uitsluitend originele reserveonderdelen voor garantiereparaties. Deze onderdelen voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidstandaarden, wat betekent dat de prestaties en waarde van uw Ford niet worden aangetast.

Lakgarantie

De garantie voor het lakoppervlak begint en eindigt tegelijk met de basisgarantie van uw Ford. Raadpleeg het onderhoudsboekje van uw auto voor de garantieperiode voor uw auto.

Perforatiegarantie

De carrosserie van uw Ford is beschermd tegen doorroesten van binnenuit tot 12 jaar (afhankelijk van het model). Om deze garantie te houden hoeft u uw auto alleen maar geregeld langs te brengen voor een carrosserie- en lakcontrole (deze kunnen worden gecombineerd met uw servicebezoeken), zoals beschreven in uw onderhoudsboekje.

Pechhulp

In geval van een defect of als uw auto niet wilt starten, is er Ford Assistance om u in bijna alle Europese landen bijstand te bieden. Een simpel telefoontje volstaat en er komt hulp, of u nu gratis reparaties ter plaatse nodig heeft, gesleept moet worden, een vervangende auto nodig heeft, een adres voor de nacht, hulp om thuis te komen of een van onze andere services. Klik hier voor meer informatie over Ford Assistance.