Ford Luijbregts
Algemeen: 040-2072000
Receptie: 040-2072001
Verkoop: 040-2072004
Onderdelen: 040-2072002
Dichtbij

FORD PRIVATE LEASE

Bij Ford heeft u de keuze uit twee aantrekkelijke varianten om uw nieuwe Ford te leasen. Maak kennis met Ford Options en Ford Private Lease.

Uw Ford zelf bezitten?

Vindt u het belangrijk dat u eigenaar wordt van uw Ford? Beslist u graag zelf over zaken als het onderhoud en de verzekering? Wilt u zelf kiezen of u de auto aan het einde van het contract wilt inruilen, houden of teruggeven? Het kan allemaal met Ford Options, ons meest flexibele product. U hebt alles zelf in de hand!

U zorgt zelf voor:

> Onderhoud

> Verzekering

> Wegenbelasting

> Brandstof

Ford Options al v.a. € 119,- per maand.Ford Options

Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij aankoop van uw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde waarde lost u tijdens de looptijd niet af. U betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kunt u uw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten.


Met Ford Options lost u dus alleen af wat u 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en uw kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloedt u zelf uw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig.


Aan het eind heeft u de keus uit drie opties. Volop keuzevrijheid dus.


Uw Ford inruilen voor een nieuwe

Een van de aantrekkelijke mogelijkheden van Options is dat u uw 2 of 3 jaar oude Ford weer kunt inruilen voor een nieuwe. Zo rijdt u weer in het nieuwste model, met 2 jaar fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten. Is uw Ford straks meer waard dan de minimaal gegarandeerde restwaarde (TGMW)? Dan is het verschil voor u. Dat bedrag kunt u dan bijvoorbeeld weer gebruiken als aanbetaling op uw volgende auto.


Uw Ford teruggeven

Als u besluit om uw Ford terug te geven wordt de conditie en het kilometrage beoordeeld. U hoeft verder niets meer te betalen als de conditie van uw auto en kilometrage volgens afspraak zijn. Door de restwaarde garantie blijft u nooit achter met een restschuld als de waarde van uw auto onverwacht is gedaald. U geeft de auto simpelweg terug aan Ford en bent van al uw verplichtingen af.


Uw Ford houden

Wilt u gewoon in uw vertrouwde Ford blijven rijden? Geen probleem. Het enige wat u ons nog hoeft te betalen, is de TGMW – ofwel de door ons gegarandeerde minimum restwaarde. Dat kunt u in één keer doen, maar als u wilt ook weer in maandelijkse termijnen.

Uw Ford private leasen?

Vindt u 'gebruik' belangrijker dan 'bezit'? Besteedt u de verzekering en het onderhoud liever uit? Dan is Ford Private Lease iets voor u! De auto is niet uw eigendom, u 'huurt' de auto van Ford Lease. Heel overzichtelijk, want alle kosten zitten in één maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken. Aan het einde van de looptijd geeft u de auto terug aan Ford Lease.

Inclusief:

> Onderhoud

> Verzekering

> Wegenbelasting

> Exclusief: Brandstof

Private Lease al v.a. € 239,- per maand o.b.v. 60 maanden/10.000km p.j.Ford Private Lease

Wilt u een gloednieuwe Ford private leasen voor een vast bedrag per maand waarbij u alleen nog zelf de brandstof betaalt? Dat kan met Private Lease! Een ander woord voor zorgeloos rijden. Want alles is in uw maandtermijnen inbegrepen. Aan het eind van de looptijd levert u de auto in.


Kosten van reparatie en regulier onderhoud:

> Motorrijtuigenbelasting

> WA en All-Risk verzekering, inclusief rechtsbijstand en inzittendendekking

> Eigen risico van €150,- op CASCO schades en €0,- op WA schades

> Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland

> Kosten van vervangend vervoer (binnen de EU) tijdens reparatie of onderhoud, na 48u 

> De afleverkosten en uw afleverpakket