Ford Luijbregts
Algemeen: 040-2072000
Receptie: 040-2072001
Verkoop: 040-2072004
Onderdelen: 040-2072002
Dichtbij

ZAKELIJKE AANBIEDINGEN

Speciaal voor de leaserijder heeft Ford scherpe aanbiedingen. Zo zijn de Ford Fiesta, Focus en Kuga voorzien van alle luxe die een leaserijder zich kan wensen. Standaard inbegrepen zijn navigatie, SYNC (bluetooth / voice control) en parkeersensoren achter. Boek vandaag nog een proefrit of configureer het model van uw keuze. Wilt u graag meer informatie? Bezoek ons of neem contact op met het Ford Fleet Center.


Ontdek de nieuwe  Ford Fiesta

Neem bijvoorbeeld de Fiesta Trend met een netto bijtelling vanaf slechts € 118,- per maand. Met het Navigation Pack beschikt de Trend over de populairste opties voor de zakelijke rijder. Kijk maar:

> 8 inch Touch&Swipe screen met:

> SYNC3: Geavanceerd Bluetooth® en Voice Control (incl. AppLink, Apple Car Play en Android Auto) 

> 2x USB aansluitingen

> 7 luidsprekers

> DAB+ 


Wilt u nóg meer luxe en comfort? De Fiesta is er ook als stijlvolle Titanium-uitvoering. Dit luxe model rijdt u al vanaf € 19.545 met een bijtelling vanaf € 146 per maand.

Ontdek de Ford Focus Lease Editions

Met een netto bijtelling vanaf slechts € 168 per maand gaat u comfortabel op weg. De Lease Editions van de Ford Focus zijn zeer compleet, en toch heel zakelijk geprijsd. Daar kunt u op rekenen, want onze Lease Editions zijn gebaseerd op de populairste zakelijke modellen en opties.

Op zoek naar een trendy leaseauto? Ontdek de nieuwe Ford Kuga

Opvallend vormgegeven en riant uitgerust. Zo is er bijvoorbeeld de Kuga Trend Ultimate. De Trend Ultimate is zeer interessant voor de zakelijke rijder met o.a.:

> Dual Zone Automatische Airconditioning (DEATC)

> Cruise Control incl. Speed Limiter

> Navigatiesysteem met 8 inch Touch & Swipe screen

> SYNC 3: geavanceerd Bluetooth® en Voice Control systeem (incl. AppLink, Apple Car Play en Android Auto)

> Parkeersensoren achter

> Elektrisch inklapbare buitenspiegels

U rijdt de Kuga Trend Ultimate vanaf slechts € 217 netto bijtelling per maand.

Mondeo met extra voordeel voor leaserijders

Het opvallende design zorgt voor een dynamisch silhouet dat de uitzonderlijke prestaties en zuinigheid van de auto krachtig uitdraagt. Combineer dit baanbrekende ontwerp met gedegen vakmanschap en ultramoderne technologie, en het resultaat is de meest geavanceerde Mondeo ooit. De Mondeo is nu extra voordelig met het Business Pack waarmee het voordeel oploopt tot wel € 1.600. Zo krijgt u navigatie, DAB+ en een parkeerassistent die een geschikte parkeerplaats vindt en u helpt bij in én uitparkeren, voor slechts € 450. Met een lage uitstoot CO2 vanaf 89 gram (HEV), een aantrekkelijk Lease tarief vanaf € 429 p/mnd bij Ford Lease en een lage bijtelling vanaf € 234 per maand is de Mondeo de ideale keuze voor de leaserijder.

Ontdek de aantrekkelijke Ford Transit familie

Een Ford bedrijfswagen is nu bereikbaarder dan ooit! Profiteer nu tijdelijk van 0% rente op uw financiering of een aantrekkelijke inruilpremie tot € 2.000. Voor meer informatie en de actievoorwaarden.

Bent u op zoek naar het rijdende kantoor tegen de kleinste prijs? Kies dan voor een Economy Edition. Leverbaar op de:

> Transit Courier: vanaf € 9.750*

> Transit Connect: vanaf € 11.750*

> Transit Custom: vanaf € 17.995*

*Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro's, af importeur Amsterdam. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden.